Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας

Η Κήπου Έργον είναι μια εταιρία η οποία δραστηριοποιείται στη σχεδίαση, την κατασκευή και τη συντήρηση κήπων.Εδρεύοντας στη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε το 2010 ως τμήμα της εταιρείας ΕΚΤΕΛΛΒΟ ΕΕ, η οποία προσφέρει υπηρεσίες facility service. Από τα πρώτα βήματα της, η Κήπου Έργον είχε ως αρχή την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, εξοπλισμένη με την καλύτερη τεχνολογία και αξιοπιστία.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους γεωπόνους και κηποτέχνες, που είναι δεσμευμένοι στο να παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη βελτίωση της αισθητικής και της βιωσιμότητας του αστικού περιβάλλοντος. Από το 2018 και μετά, έχουμε θέσει ως στόχο την αειφορική και οικολογική διαχείριση του τοπίου, προωθώντας την αρμονία μεταξύ της φύσης και της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της Κήπου Έργον βασίζεται στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, με στόχο την οικολογική ισορροπία, την αισθητική αναβάθμιση και την εξυπηρέτηση των χρηστών. Κάθε έργο αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, εξετάζοντας την εναρμόνιση με το περιβάλλον, το μεσογειακό τοπίο και την τοπική πανίδα.

Επιδιώκουμε τη δημιουργία κήπων με υψηλό αισθητικό ενδιαφέρον, που περιέχουν ποικιλία φυτικών ειδών και απαιτούν ελάχιστους πόρους για τη συντήρησή τους. Έτσι, επιτυγχάνουμε τη βέλτιστη αλληλεπίδραση ανθρώπου και φύσης, προωθώντας τη βιωσιμότητα της σύγχρονης πόλης.

Όραμα

Το όραμα της Κήπου Έργον εστιάζεται στην ενίσχυση της βιοποικιλότητας και την ανάδειξη του μεσογειακού τοπίου, που περιλαμβάνει ένα πλούσιο χωρικό μωσαϊκό ετερογένειας. Στόχος μας είναι να αποκαταστήσουμε την ισορροπία της φύσης, που έχει διαταραχθεί λόγω ανθρωπογενών δραστηριοτήτων, και να ενισχύσουμε τη σύνδεση ανάμεσα στους χρήστες των χώρων και το περιβάλλον.

Επικεντρωνόμαστε στην επικοινωνία των ιδεών αυτών στον κάθε χρήστη, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και συνεργαζόμενοι για την ένταξη των οικολογικών αρχών σε κάθε έργο. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την αλληλεπίδραση ανθρώπου-φύσης, επανασυνδέοντας τον άνθρωπο με το περιβάλλον.

Η ομάδα μας

Λαγογιάννης Ιωακείμ

Γενικός Διευθυντής

“Στόχος μας είναι η καθημερινή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με αρχή το σεβασμό προς το περιβάλλον”

Λαγογιάννης Γιώργος

Υπεύθυνος Κήπων

“Κάθε μας ενέργεια στον κήπο αποσκοπεί στο να διασφαλίσουμε ένα πιο βιώσιμο μέλλον”

Κουκουβίνος Βασίλης

Τεχνολόγος Γεωπόνος

“Αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση στον κήπο με όρεξη και σεβασμό προς τη γη”

Σταφυλίδης Γιάννης

Γεωπόνος

“O σωστός προγραμματισμός και η επιστημονική κατάρτιση είναι τα στοιχεία που εγγυώνται το βέλτιστο αποτέλεσμα”

Κουλίνας Γιώργος

Γεωπόνος

“Σε οποιοδήποτε έργο δεν υπάρχει πρόκληση που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε”

Λαγογιάννης Θανάσης

Γεωπόνος

"Παρακολουθώντας τις νέες εξελίξεις στην κηποτεχνία, επιδιώκουμε την αειφορία στον κήπο"

Τσιούλης Δημήτρης

Κηποτέχνης

“Όπως και να το δει κανείς, η φύση είναι όμορφη”

Join
Us